Lessen

Lessen

zang en piano

Patricia werkt vanuit de eigenheid van de persoon en diens mogelijkheden op dat moment. Ze volgt dus geen vast patroon, maar
werkt met verschillende technieken om te kijken welke de beste bij de leering/student passen.  

Als je nog geen noten kan lezen, leer je dit samen met je instrument.

Je kan zelf kiezen aan welk soort stukken je wil werken: klassiek, pop, musical, filmmuziek, eigen songs, ...  

Normaal gezien duren lessen een uur, maar voor jongere kinderen worden ook lessen van 30 minuten voorzien.  Voor zang wordt soms anderhalf tot twee uur gewerkt (ter voorbereiding van een auditie bv.).
De meesten komen wekelijks, anderen pikken af en toe een sessie mee wanneer ze voelen dat ze er nood aan hebben (enkel voor gevorderden), of concentreren een deel lessen in de paar weken voorafgaand aan stages/audities.  Enkelen komen eens per maand.  Aangezien de lessen in samenspraak worden ingepland, is zowat alles mogelijk.  Het kan overdag of 's avonds, in de week of in het weekend, ook in de schoolvakanties, zowel live als online.


Wil je graag vooraf eens kort kennismaken om te zien of het klikt, dan kan je een vrijblijvend kennismakingsgesprek inboeken (via ZOOM).


Algemene voorwaarden en tarieven individuele lessen zang en piano


INDIVIDUELE ZANGLES


De focus ligt op gezond stemgebruik en het uitbreiden van je stemmogelijkheden.


Je kan uiteraard ook toonvast leren zingen of ondersteuning krijgen bij het instuderen van liedjes.  Vooraleer met wekelijkse zanglessen te starten, is er altijd een (betalende) intakeles.  Zingen is een zeer persoonlijk gegeven, en het is belangrijk dat de aanpak voor je werkt.


INDIVIDUELE PIANOLES


Je kan solo stukken leren spelen (gewoon pianoles), maar ook leren begeleiden


Speel je in een band, of wil je samen leren spelen met andere muzikanten en/of zanger(s), dan kan daar specifiek op gewerkt worden.  De lessen zijn steeds een combinatie van technische oefeningen en repertoire.


WORKSHOPS "ZINGEN IS FUN"


Onder het motto "zingen is fun" worden workshops op maat uitgewerkt.


Wil je eens iets anders doen met je team tijdens een meeting of wil je met je vereniging een begeleide zangstonde organiseren, laat het ons weten.


We werken met plezier iets uit dat perfect past voor jouw gelegenheid.


SPREEKSTEM


Wanneer je veel moet praten, is een betrouwbare stem zeker van groot belang.  Bewust zorg leren dragen voor je stem, en dus een gezond stemgebruik, kan veel ongemakken oplossen en vermijden.


Voor spreektechnieken en je stem optimaler leren gebruiken om je boodschap duidelijk over te brengen, kan je hier ook terecht.